Αμοιβή από τον σκηνοθέτη του Transformers για να τιμωρηθεί η «δολοφόνος»

0
8

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τον γύρο του κόσμου έκανε το video με τη νεαρή κοπέλα που πέταξε έξι κουταβάκια σε ποτάμι με ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να πνιγούν.

Η είδηση προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή και όλοι όσοι είδαν το ανατριχιαστικό video καταδίκασαν το αποτρόπαιο έγκλημα και εξέφρασαν τη λύπη τους.

Μια 75χρονη γυναίκα από την πόλη Bugojno της Βοσνίας ωστόσο ισχυρίζεται ότι είδε τα κουταβάκια την ώρα που πήγαινε στο χωράφι της και τα έσωσε.

Αν και η γυναίκα είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για τα ίδια κουτάβια, πολλοί διατηρούν επιφυλάξεις καθώς τα χρώματα τους είναι λίγο διαφορετικά, ενώ είναι σχεδόν αδύνατο τόσο μικρά κουτάβια, όπως αυτά στο video, να καταφέρουν να επιπλεύσουν σε τόσο ορμητικά νερά.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει την κοπέλα που φέρεται να πέταξε τα κουτάβια στο ποτάμι και αναμένεται να την ανακρίνουν, όπως επίσης και τους γονείς της.

Σημειώνεται ότι το video προκάλεσε τέτοιες αντιδράσεις που ο σκηνοθέτης της ταινίας Transformers, Michael Bay, ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή 50.000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες στις Αρχές για την ταυτότητα της νεαρής κοπέλας.

Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ο σκηνοθέτης αναφέρει: «Κυκλοφορεί ένα ανατριχιαστικό video που δείχνει μια νεαρή γυναίκα που φορά κόκκινη μπλούζα να πετά ένα – ένα τα κουταβάκια στα ορμητικά νερά του ποταμού».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρωταγωνίστρια του video ζει στην πόλη Bugojno, στη Βοσνία. Με βάση τη νομοθεσία της Βοσνίας «όποιος θανατώνει ή τραυματίζει ζώα καλείται να πληρώσει πρόστιμο που φτάνει τα 5.000 ευρώ».

Πηγή Daily Mail

Σχόλια