Έκθεση Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας στην Έδεσσα

0
10

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Στα πλαίσια της «Έκθεσης – Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας» στην Έδεσσα στις 11 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο του Κανναβουργείου Έδεσσας (παλιό εργοστάσιο τμήμα του Υπαίθριου Μουσείου Νερού  Έδεσσας) θα οργανωθεί ένας ελεύθερος διαγωνισμός δημιουργικής μαγειρικής για επαγγελματίες Chef.

Μάγειρες και εστιάτορες από την Ελλάδα αλλά και από την περιοχή, με στόχο την ανάδειξη και δημιουργία γευστικών προτάσεων με βάση την Τοπική Γαστρονομία που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Μακεδονικής Διατροφής & Κουζίνας, τμήμα της πλούσιας Μεσογειακής Διατροφής & Ελληνικής Γαστρονομίας.

Η πρόσκληση στους επαγγελματίες chef, μάγειρες και εστιάτορες της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής του Ν. Πέλλας, είναι ανοικτή σε όσους έχουν την διάθεση να δημιουργήσουν με ένα συγκεκριμένο καλαθάκι οικολογικών προϊόντων, με γευστικές προτάσεις δίπλα σε καταξιωμένους chef από τον ελλαδικό χώρο.

Στην κριτική επιτροπή θα συμμετάσχουν προσωπικότητες από ενώσεις γαστρονομίας (Ελληνική Λέσχη Γαστρονομίας, Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος) εφημερίδες-περιοδικά, καθώς και μέλη τοπικών ενώσεων και φορέων.

Πηγή: Travel Daily News

Σχόλια