Απειλές δέχεται η Βρετανίδα που πέταξε το γατάκι στα σκουπίδια – δείτε το video

0
12

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία το video με την ηλικιωμένη γυναίκα που πετά ένα γατάκι στον κάδο των σκουπιδιών, αφού πρώτα βεβαιώνεται ότι δεν υπάρχουν περαστικοί ή διερχόμενα αυτοκίνητα.

Όπως φαίνεται στο video, η γκριζομάλλα γυναίκα αρχικά χαϊδεύει το γατάκι και μετά κοιτάζει προσεκτικά τριγύρω της. Ξαφνικά ανοίγει τον κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν λίγο πιο δίπλα, το πετά μέσα και φεύγει.

Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στο σπίτι της η ιδιοκτήτρια του γατιού, έπειτα από ένα περιστατικό με ομάδα νεαρών που είχε προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητό της.

Συγκλονισμένη η ιδιοκτήτρια ανάρτησε το video, με τίτλο «Βοηθείστε με να βρω τη γυναίκα που πέταξε τη γάτα μου στα σκουπίδια», σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Το ανατριχιαστικό video προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και πολλοί έστειλαν απειλητικά μηνύματα στην ηλικιωμένη για την αποτρόπαια πράξη της. Ως εκ τούτου στο σπίτι της έσπευσε ομάδα αστυνομικών για να μην την λιντσάρουν.

Ευτυχώς το γατάκι, που έμεινε 12 ώρες στον κάδο, είναι καλά στην υγεία του. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ για το θέμα έχουν μεσολαβήσει και φιλοζωικές οργανώσεις κατά της κακοποίησης των ζώων.

Δείτε το βίντεο

Πηγή Reuters

Σχόλια