«Όχι» Μπιρμπίλη για την περιφέρεια Αττικής

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Αρνητικά σχόλια εντός της κυβέρνησης προκάλεσαν οι δηλώσεις της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, με τις οποίες απέκλεισε την υποψηφιότητά της στην Περιφέρεια Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, την Πέμπτη, κατά την έξοδό της από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό, η κ. Μπιρμπίλη σχολίασε κοφτά σε σχέση με το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την περιφέρεια «ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Εκτός αυτού προσέθεσε ότι «οι στόχοι της είναι διαφορετικοί».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ορισμένοι κυβερνητικοί παράγοντες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το περιεχόμενο των δηλώσεών της, ωστόσο επισήμως το Μαξίμου σχολίασε ότι δεν δημιουργείται θέμα με τις δηλώσεις της υπουργού.

Αργότερα πάντως η κ. Μπιρμπίλη έλεγε ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν τής έκανε την παραμικρή κουβέντα σε σχέση με ενδεχόμενη κάθοδό της στην περιφέρεια, ενώ αναρωτιόταν από προέκυψε το σενάριο της υποψηφιότητας.

Επισημαίνεται ότι σε δηλώσεις της έξω από το Μαξίμου η κ. Μπιρμπίλη δήλωσε ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό για τις προτεραιότητες του υπουργείου τη νέα σεζόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα μετακινηθεί αν γίνει ανασχηματισμός.

Πηγή i-live.gr

Σχόλια