ΠΣΧΜ e-magazine: κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου

0
35

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Κυκλοφόρησε το 7ο  ηλεκτρονικό τεύχος του Δελτίου του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών.

Στο τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου του ηλεκτρονικού Δελτίου μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες ειδήσεις σχετικά με νέες τεχνολογίες φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως επίσης και για την κατάταξη της Ελλάδας στις περιβαλλοντικές επιδόσεις.

Επιπλέον, στο τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΣΧΜ και για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία & Ασφάλεια της Εργασίας.

Το ηλεκτρονικό Δελτίο του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών που εκδίδεται και διανέμεται σε συνεργασία με το www.econews.gr περιλαμβάνει άρθρα σχετικά με επιστημονικές, επιχειρηματικές και άλλες εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο των χημικών μηχανικών, τα νέα από τις ποικίλες δραστηριότητες του Συλλόγου και άλλων φορέων και υλικό που αφορά στους τομείς του Περιβάλλοντος, της  Ενέργειας, του Νερού, των Τροφίμων, των Υλικών, της Διοίκησης Επιχειρήσεων κ.λ.π.

Το www.econews.gr σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Χημικών Μηχανικών σας δίνει την δυνατότητα δωρεάν λήψης του Δελτίου του ΠΣΧΜ μέσω του συνδέσμου http://www.econews.gr/psxm .

Σχόλια