Στηρίζει Κακλαμάνη για το Δήμο Αθηναίων ο Σαμαράς

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα Κακλαμάνη για τη δημαρχία της Αθήνας προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς.

Αφού εξήρε το έργο που επιτελείται στο Κέντρο, στο οποίο σιτίζονται περισσότεροι από 4000 άποροι Αθηναίοι, ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για τη σοβαρότητα, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία του κ. Κακλαμάνη με την οποία θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είπε απευθυνόμενος στο Νικήτα Κακλαμάνη: «Σε αυτή την προσπάθεια, θα έχετε τη συνεργασία της ΝΔ και πιστεύω πως θα μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι, συνεχίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων είπε πως το κοινωνικό έργο του Δήμου εκφράζει τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού που εκφράζει η ΝΔ και απηύθυνε έκκληση προς τον Αντώνη Σαμαρά, να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε όλοι οι πολίτες, οι πολιτικοί φορείς, οι κοινωνικοί φορείς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να φτιάξουν ένα δείκτη κοινωνικής προστασίας για παν ενδεχόμενο.

Πηγή: i-live

Σχόλια