Η νέα σειρά NIKAS Junior χορηγός Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

0
49

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η σειρά αλλαντικών ‘NIKAS Junior’, ξεκίνησε τη χορηγία του Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, στη συμβολή των Λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας, σε συνεργασία με την εταιρία ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Εκεί, οι καταναλωτές μπορούν, χάρη στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα του Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, να ανακυκλώνουν σε 24ωρη βάση πλαστικές, γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες, μπαταρίες, πλαστικές σακούλες, συσκευασίες αλλαντικών NIKAS κι άλλες συσκευασίες. Ανταποδοτικά, παραλαμβάνουν κουπόνια για δωρεάν αγορές από συνεργαζόμενα Super Markets ή έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν αυτόματα τη σχετική αξία του χρηματικού αντιτίμου στην WWF.

Η σειρά ‘NIKAS Junior’, είναι η μόνη σειρά αλλαντικών με δύο είδη κρέατος, μοσχαρίσιο και χοιρινό,  με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, σίδηρο και μόνο 5% λιπαρά.

Και όλα αυτά με την απίθανη και πεντανόστιμη γεύση που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά! Εκτός από το παριζάκι η σειρά ‘NIKAS Junior’ περιλαμβάνει πλούσια προϊοντική γκάμα με μοναδικές νοστιμιές για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους, πάριζα, λουκάνικα Φρανκφούρτης, παριζάκια Minis σε ατομικές μεριδούλες και Pizza.

Τα προϊόντα της σειράς ‘NIKAS Junior’ πάριζα και παριζάκι, σε έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε από την TNS-ICAP, αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2010» στην κατηγορία Τρόφιμα, επισφραγίζοντας έτσι την μοναδική καινοτομία της NIKAS για τους μικρούς της φίλους.

Με τη χορηγία του Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, η σειρά «NIKAS Junior», μας προσκαλεί όλους στην ανακύκλωση, γιατί αν αγαπάμε πραγματικά τη φύση…το καλό θα νικήσει!

Επειδή το περιβάλλον και τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου!

Για περισσότερες πληροφορίες ή περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με: Μαρία Καπνιά Γραμμή Ανακύκλωσης: 801 11 11 600

Σχόλια