Οικολογική γιορτή στα Γιαννιτσά

1
466

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Οικολογική γιορτή διοργανώνεται στα Γιαννιτσά από τους βιοκαλλιεργητές και το «Δίκτυο Πολιτών», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Η γιορτή έχει ξεκινήσει από χθες 18 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Περίπου 45 βιοκαλλιεργητές από την εύρυτερη περιοχή των Γιαννιτσών, έχουν στήσει τους πάγκους τους στον πεζόδρομο του πάρκου πολυκέντρου της πόλης.

Στην οικολογογική γιορτή εμφανίζονται μουσικά συγκροτήματα, λειτουργούν εργαστήρια όπου θα δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να κατασκευάσουν χειροτεχνίες με θέμα το περιβάλλον.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων θα βρεθούν τα περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή, όπως η ρύπανση του Λουδία αλλά και η αξιοποίηση του στρατοπέδου «Καψάλη».

Η Έκθεση προιόντων λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τςι 10 το βράδυ.

Οι συζητήσεις πραγματοποιούνται 7μ.μ. – 9μ.μ. ενώ οι μουσικές βραδιές ξεκινούν στις 9:30μ.μ.

Newslink

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. IONIAN RECYCLE – ΙΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΜέσα στο Ιούνιο αρχίζει και στην ΄Εδεσσα αλλά και σε όλο το Νομό Πέλλας η ανακύκλωση των τηγανελαίων. ΄Ηδη διαμορφώνεται ο χώρος ανακύκλωσης στο 3ο χιλ. της Ε.Ο. ΄Εδεσσας-Θεσσαλονίκης
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ώστε να ανατρέψουμε την ανεξέλεκτη ρύπανση στον υδροφόρο ορίζοντα του νομού μας. Παροτρύνεται τους φίλους σάς να γίνουν υποστηριχτές μας, ας κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα για ένα καθαρό περιβάλλον, σε έναν νομό που έχει διδάξει πολιτισμό σε πολλούς λαούς . ας σταματήσουμε να ρίχνουμε ανεξέλεγκτα τα τυγανέλαια στο έδαφος, καταστρέφει την ιστορία μας ( είναι καταστροφή για τής θαμμένες αρχαιότητες ) αλλά και την υγεία όλων μας.

Comments are closed.