Η Τράπεζα Πειραιώς αναβαθμίζει τις χρεωστικές της κάρτες

0
141

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Την αναβάθμιση των χρεωστικές της καρτών στην τεχνολογία αιχμής EMV Chip & PIN, που προσφέρει πρόσθετη ευκολία στους κατόχους καρτών της και ασφάλεια στις συναλλαγές σε ΑΤΜ και σε POS επιχειρήσεων, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Η νέα «έξυπνη» χρεωστική κάρτα με Chip «Visa Debit» έχει ανανεωμένο εικαστικό και υποστηρίζει την Περιβαλλοντική Πολιτική της Τράπεζας.

Χρησιμοποιώντας την στις καθημερινές συναλλαγές τους, οι κάτοχοί της απολαμβάνουν αυξημένη προστασία και άνεση, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν φιλικά προς το περιβάλλον, αφού με κάθε συναλλαγή συμβάλλουν στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και στη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, η Visa Debit παρέχει 24ωρη απευθείας πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και δυνατότητα συναλλαγών όπου κι αν βρίσκονται. Επίσης, μπορεί να αντικαταστήσει τα μετρητά, για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα και επιχειρήσεις με το σήμα Visa, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σύντομα ολοκληρώνεται η μαζική αντικατάσταση των χρεωστικών καρτών της Τράπεζας λόγω της αναβάθμισής τους σε Chip και από 1 Ιουλίου 2010 θα σταματήσουν να λειτουργούν όλες οι παλαιές μαγνητικές χρεωστικές κάρτες.

Οι πελάτες που δεν έχουν παραλάβει τη νέα τους χρεωστική κάρτα με Chip μπορούν να την αποκτήσουν άμεσα και δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι πελάτες που την έχουν παραλάβει, αλλά δεν την έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα, θα πρέπει να την ενεργοποιήσουν άμεσα σε ένα από τα ΑΤΜ του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς, κάνοντας μια ανάληψη μετρητών ή ερώτηση υπολοίπου.

Σχόλια