Φόρουμ «Πράσινη Επιχειρηματικότητα» στις 8 Ιουνίου

0
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Επιχειρηματικότητας (World Entrepreneurship Day, WED 2010) το Κέντρο Αειφορίας (CSE) σας προσκαλεί στο Forum «Πράσινη Επιχειρηματικότητα» στις 8 Ιουνίου, 17:00, στο Microsoft Innovation Center, Βασ. Σοφίας 103 με στόχο την υποστήριξη της Πράσινης Επιχειρηματικότητας και την  ανακάλυψη των μύθων και της πραγματικότητας που κρύβει η Πράσινη Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Το CSE, ως συνεργάτης του WED, στο πλαίσιο ανάπτυξης  πρωτοβουλιών, για την ενίσχυση της Πράσινης επιχειρηματικότητας και Πράσινων θέσεων εργασίας, διοργανώνει το συγκεκριμένο Forum για την προβολή καλών πρακτικών αλλά και ιδεών που σχετίζονται άμεσα με την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Στο Forum συμμετέχουν πράσινες επιχειρήσεις και start ups από αντιπροσωπευτικούς τομείς της οικονομίας, όπως, τρόφιμα, ενέργεια, τουρισμός, τεχνολογία, μόδα αλλά και φορείς όπως η Γ.Γ. Νέας Γενιάς και ο Σωματείο Επιχειρηματικότητα Νέων/ Junior Achievement Greece.

Ο Δ. Σύμβουλος του Κέντρου Αειφορίας (CSE) Νίκος Αυλώνας, δήλωσε «στο πλαίσιο της πράσινης οικονομίας και εν μέσω της οικονομικής κρίσης, πρέπει να υποστηρίξουμε πρακτικές για νέες αλλά και υπάρχουσες επιχειρήσεις που σέβονται, αξιοποιούν και προωθούν τη σχέση περιβάλλοντος και ανθρώπου αλλά και συμβάλουν στην ανταγωνιστικότητα».

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) ως ο κορυφαίος εξειδικευμένος οργανισμός στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Αειφόρου Ανάπτυξης με γραφεία στην Αθήνα, Βρυξέλλες και Σικάγο και με δράσεις σε όλο τον κόσμο, παρέχει στρατηγικές και λύσεις Αειφόρου ανάπτυξης για πελάτες από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργανώνει πληθώρα ενημερωτικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την υποστήριξη της Πράσινη ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας όπως το Διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Climate Change Leader“ που διοργανώνεται 22 & 23 Ιουνίου στην Αθήνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

RSVP Δέσποινα Τσαλαβούτη στο τηλ: 2108085565 και στο e-mail marketing@cse-net.org

Σχόλια