Το «Green Theater» ανοίγει στις 5 Ιουνίου

0
13

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Ένα ολοκαίνουργιο αίθριο θέατρο το «Green Theater», χωρητικότητας 1,500 θέσεων ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους θεατές του, στις Αρχαίες Κλεωνές του Δήμου Νεμέας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Το αίθριο θέατρο θα ανοίξει στις 5 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στο συγκεκριμένο χώρο θα φιλοξενούνται καλλιτεχνικές, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, ο οποίος σέβεται το περιβάλλον, αφού η συνολική λειτουργία του θα είναι φιλική προς αυτό, με τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η ανακύκλωση θα είναι καθημερινή πρακτική και ένα από τα μηνύματα που πρόκειται να διαδώσει το Green Theater.

To Green Theater πέρα από κάθε πολιτιστική εκδήλωση, θα καθιερώσει το δικό του φεστιβάλ, από φέτος το καλοκαίρι, το «Green theater festival» με θέμα : Πολιτισμός και περιβάλλον στη γη της αμπέλου, του οποίου το περιεχόμενο θα είναι κυρίως μουσικό με σαφείς επιρροές από τους λαούς της Μεσογείου.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και διάφορα άλλα πολιτιστικά δρώμενα, όπως «Ο Καραγκιόζης Προφήτης» του Ευγένιου Σπαθάρη, «Συνέβη μια νύχτα» με την Εβελίνα Παπούλια και τον Αλέξανδρο Ρήγα, «Τρωάδες» του Ευριπίδη από το Θέατρο του Νέου Κόσμου και άλλα

Σχόλια