Τράπεζα Πειραιώς: online πώληση προϊόντων

0
54

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Το online κανάλι πώλησης τραπεζικών προϊόντων winbank direct, λανσάρει από τις 30 Μαΐου η Τράπεζα Πειραιώς.

Σε συνέντευξη τύπου με αφορμή τα δέκα χρόνια της υπηρεσίας winbank ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής κ. Σωτήρης Συρμακέζης ανέφερε πως η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε όλη την αγορά και όχι μόνο σε πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Η winbank direct θα προσφέρει νέα ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το προφίλ των online χρηστών, επισήμανε ο κ.Συρμακέζης και ανακοίνωσε ότι το πρώτο προϊόν που θα προσφερθεί θα είναι μια ευέλικτη κατάθεση (θα μπορεί να επιλέγει ο πελάτης τη χρονική διάρκεια κατάθεσης, την κατανομή των χρημάτων μεταξύ διαφορετικών μορφών λογαριασμών κλπ) με επιτόκιο 5% για τους πρώτους 2.000 πελάτες που θα εγγραφούν. Το επιτόκιο θα παραμείνει ανταγωνιστικό και για τους επόμενους πελάτες, όπως επισημάνθηκε.

Τα νέα προϊόντα θα διατίθενται αποκλειστικά online από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας (www.winbankdirect.gr) winbank direct και όχι από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.

Για τη διαχείριση των προϊόντων αυτών μετά την online απόκτησή τους, οι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας όσο και όλα τα δίκτυα που έχτισε η winbank τα 10 αυτά χρόνια λειτουργίας που συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε ο κ.Συρμακέζης σχεδόν 150.000 πελάτες επισκέπτονται τη winbank περίπου 12.000.000 φορές ετησίως εκτελώντας online το μεγαλύτερο μέρος των περισσότερων συναλλαγών της Τράπεζας, στοιχεία που δείχνουν την πλήρη ωρίμανση του internet banking. Παράλληλα, όλες οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής παρουσιάζουν σημαντική ωρίμανση καθώς απορροφούν από 40% (πληρωμές πιστωτικών καρτών στα μηχανήματα πληρωμής με μετρητά) έως και 78% (αναλήψεις μετρητών στα ΑΤΜ).

Όπως ανέφεραν ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Σταύρος Λεκκάκος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Σπύρος Παπασπύρου, με την νέα αυτή υπηρεσία η τράπεζα επεκτείνει με ελάχιστο κόστος τη γεωγραφική της κάλυψη τόσο εντός Ελλάδος όσο και εκτός Ελλάδος.

Σχόλια