ΠΣΧΜ e-magazine: κυκλοφόρησε το τεύχος Μαΐου

0
70

Περιβάλλον-Ενέργεια- Οικολογία.

Κυκλοφόρησε το 5ο  ηλεκτρονικό τεύχος του Δελτίου του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών.

Στο τεύχος Μαΐου του ηλεκτρονικού Δελτίου μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντες ειδήσεις σχετικά με την «Αξιολόγηση της περιβαλλοντικής επίδρασης προϊόντων», όπως επίσης και την παρουσίαση μεγάλης εταιρείας που επενδύει στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιπλέον, το τεύχος Μαΐου περιλαμβάνει τις τελευταίες δραστηριότητες και εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών.

Το ηλεκτρονικό Δελτίο του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών που εκδίδεται και διανέμεται σε συνεργασία με το www.econews.gr περιλαμβάνει άρθρα σχετικά με επιστημονικές, επιχειρηματικές και άλλες εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο των χημικών μηχανικών, τα νέα από τις ποικίλες δραστηριότητες του Συλλόγου και άλλων φορέων και υλικό που αφορά στους τομείς του Περιβάλλοντος, της  Ενέργειας, του Νερού, των Τροφίμων, των Υλικών , της Διοίκησης Επιχειρήσεων κ.λ.π.

Το www.econews.gr σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Χημικών Μηχανικών σας δίνει την δυνατότητα για δωρεάν συνδρομή στο  Δελτίο του ΠΣΧΜ μέσω του συνδέσμου http://www.econews.gr/psxm

Σχόλια