Η Bauer Energy πρωτοπορεί στους λαμπτήρες LED

4
231

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Στα τέλη του 2012 ο υπάρχων φωτισμός καταργείται βάσει οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αντικατάσταση του θα είναι με φωτισμό νέας τεχνολογίας 4ης γενιάς σε λαμπτήρες LED.

Ήδη έχουν αποσυρθεί οι απαρχαιωμένοι λαμπτήρες πυρακτώσεων των 100W, ενώ θα ακολουθήσουν όλοι οι λαμπτήρες πυρακτώσεως κάτω των 100W, οι λαμπτήρες αλογόνου και οι λαμπτήρες φθορισμού.

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι οι επονομαζόμενοι «λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας» (CFL) που διαφημίζονται αυτόν τον καιρό, εκτός των 5mg υδραργύρου σε υγρή μορφή που περιέχουν ο καθένας και τον κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να μολύνουν ανεπανόρθωτα το περιβάλλον ή και να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στην υγεία των ανθρώπων που θα έρθουν σε επαφή με τον υδράργυρο, εκπέμπουν και ακτινοβολία την οποία πολλοί ερευνητές προσομοιάζουν με αυτή των κινητών τηλεφώνων.

Η BAUER ENERGY είναι καινοτόμος και δυναμική εταιρία κατασκευής και διάθεσης  λαμπτήρων τεχνολογίας LED και η πρώτη στο κόσμο που καλύπτει έως και το 90%  των εφαρμογών φωτισμού με LED. Στην αγορά αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχουν περισσότερα από 2.000 είδη λαμπτήρων (ζεστό-κρύο φως) τα οποία σιγά –σιγά τείνουν προς κατάργηση.

Ο ανταγωνισμός στην αγορά των led καλύπτει  περίπου το 2% σε μοντέλα, από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο είδος, έναντι της BAUER που έχει ήδη κατασκευάσει το 90% των προαναφερθέντων ειδών λαμπτήρων LED. Είναι η πρώτη εταιρία της οποίας οι φωτιστικοί λαμπτήρες  αποδίδουν τουλάχιστον 80 Lumen/watt και είναι ενεργειακής κλάσης Α έναντι του ανταγωνισμού που αποδίδουν από  25 έως και 45Lumen/watt, γι αυτό και τα δικά μας LED έχουν την ένταση που επιθυμούν οι πελάτες μας. Παράλληλα μπορούμε οποιοδήποτε λαμπτήρα LED να τον βγάλουμε σε οποιαδήποτε απόχρωση ή μοίρες φωτός που ο πελάτης επιθυμεί.

Τα βασικά πλεονεκτήματα των λαμπτήρων LED σε σχέση με τους παλαιού τύπου λαμπτήρες πυρακτώσεως, φθορισμού, αλογόνου και CFL, τα οποία θα γίνουν άμεσα εμφανή με την αντικατάσταση:

-Μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος (με την ίδια και καλύτερη απόδοση σε φωτισμό) έως και 95%.
-Η διάρκεια ζωής τους είναι πάνω από 50.000 ώρες.
-Δεν εκπέμπουν υψηλές θερμοκρασίες (< 65 βαθμούς Κελσίου) και έτσι μειώνουν τον φόρτο και το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών το καλοκαίρι.
-Δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες, όπως υδράργυρο, κάδμιο και μόλυβδο.
-Προσφέρουν άνετο και ξεκούραστο φωτισμό, με πολύ καλή ποιότητα χρώματος(CRI>80).
-Η τεχνολογία των  παλαιών λαμπτήρων  ήταν 90% θερμοκρασία και 10% ενέργεια-φως, ενώ οι λάμπες Led είναι 90% ενέργεια-φως και 10% θερμοκρασία.
-Οι λαμπτήρες 4ης γενιάς LED-SMD αντικαθιστούν τους παλαιούς λαμπτήρες χωρίς να αλλάξετε το φωτιστικό σώμα.

Επιπρόσθετα οικονομικά οφέλη. Αυτά προέρχονται από την αποφυγή συχνής αντικατάστασης λαμπτήρων, εργατικά κόστη, αποθηκευτικά κόστη, κλιματισμός, κλπ.

4 Σχόλια

 1. Dear Sir or Madam who concerns,

  We learns your company ,who is a leading /rising/emerging firm in LED business.

  Our company is specialized in LED producuts, who located in Xiamen City, the 22nd port of global Top 100 container port .

  The Light Emitting Diode( Dip LED, SMD led, high power Led, piranha,infrared emission tube,digital tube )and Led illuminations are one of our focusing line .

  LED series products owns the character of low power, high luminosity, long lifespan, fast response, as well as steady capability.

  LED series lighting applied to facilities for indoor and outdoor projects, such as parks, squares, high buildings, living quarters, shopping centers, highways, subway stations and others .

  More information please find our website: http://www.klgdled.com http://www.klgdled.en.alibaba.com

  Customers from American, Canada, UK, Iran, Idian have already established agreeable and mutual benefit business relationship with us and highly appreciated our professional service.

  Thank you for your attention and your kind reply is appreciated!

  Best Regards,

  Chris

Comments are closed.