Διαγωνισμός Econews – To Venus Project στην Αθήνα

2
12

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Είναι γεγονός! O ιδρυτής του Venus Project  Jacques Fresco και η Roxanne Meadows έρχονται  στην Αθήνα για να μιλήσουν για το φουτουριστικό όραμα μιας διαφορετικής κοινωνίας.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Επίσημο Τμήμα Ελλάδας του Κινήματος Zeitgeist σε συνεργασία με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρ.  Ν. Νικητάκο – Πρόεδρο του τμ. Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και τους συνεργάτες του Θ. Λίλα και Α. Βατίστα –«Σχέδιο Αι Στράτης – Πράσινο Νησί».

Η διάλεξη, Venus Project World Lecture Tour, θα πραγματοποιηθεί  στην Αθήνα 11 Ιουνίου 2010 και ώρα 18:30, στο Ξενοδοχείο Imperial  με την ευγενική προσφορά  της «Προπόνησης Ζωής – Διοργάνωση Σεμιναρίων».

Το www.econews.gr στηρίζει την εκδήλωση και προσφέρει 15 δωρεάν προσκλήσεις στους αναγνώστες του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν mail στο public@econews.gr στο οποίο θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο, mail επικοινωνίας και αριθμό κινητού, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Κυριακή 6 Ιουνίου. Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι κερδισμένοι του διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν για τον τρόπο παραλαβής των προσκλήσεών τους.

2 Σχόλια

Comments are closed.