Πέταξαν ζωντανό σκυλί σε κάδο απορριμμάτων

1
73

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

Ασυνείδητοι, που πιθανόν τραυμάτισαν ή βρήκαν τραυματισμένο ένα μικρό σκυλί, το πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων, έξω από δημοτικό σχολείο στο Ταύρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Τα παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι που βρήκαν το άτυχο σκυλάκι, ενημέρωσαν αμέσως το δήμο και το θέμα επιλήφθηκε ο αντιδήμαρχος Ταύρου, Γιάννης Μακρής.

Ο κ. Μακρής ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και ταυτόχρονα τον πρόεδρο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθηνών-Πειραιά, Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, που κινητοποίησε αμέσως το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ).

Αμέσως, στο σημείο έφτασε νοσοκομειακό όχημα του Συνδέσμου, το πλήρωμα του οποίου απεγκλώβισε το σκυλί, ανασύροντάς το από το κάδο απορριμμάτων και το μετέφερε στο Κέντρο.

Ο κτηνίατρος του Κέντρου, διαπίστωσε ότι πρόκειται για αδέσποτο που είναι αφυδατωμένο, με προβληματική κινητικότητα στα πίσω άκρα του και πιθανό τραυματισμό.

Από το Κέντρο, γίνονται προσπάθειες για τη σταθεροποίηση του ζώου, ώστε να γίνουν στη συνέχεια, όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την αποκατάσταση της υγείας του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.