Η Εύα Κοτανίδη & the Apples

0
17

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

news-eva-kotanidi-apples-liveΜε τη φωνή και τα γαλλικά της Εύας Κοτανίδη συστηθήκαμε το 2006 μέσα από τoυς gypsy swing ρυθμούς των Hot Club de Grèce.

Τρία χρόνια μετά, η Εύα είναι πάλι εδώ με φρέσκια διάθεση, καινούργια παρέα και… πολλές άγνωστες λέξεις (αλλά μιλάει κι ελληνικά – δε θα χετε κανένα πρόβλημα!).

Ρυθμούς και όργανα, κρατούν και παίζουν οι Apples (Μάνος Λούτας, Στέλλα Γκούσκου, Αποστόλης Λεβεντόπουλος Κωστής Βαζούρας, Κωστής Κοπανάρης).

Μαζί με την Εύα, σας έχουν ετοιμάσει ένα πακέτο απόδρασης από την καθημερινότητα (κάτι σα μουσικό spa), το οποίο υπόσχεται swing, latin και άλλες μουσικές θεραπείες.

Με προέλευση τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία (και άλλα μέρη που ίσως ανακαλύψουν καθοδόν),αλλά και την πολύτιμη συμβολή των Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Koop, Luz Casal, Norah Jones, Jacques Brel, Antônio Carlos Jobim και πολλών άλλων, η Εύα και οι Apples σας περιμένουν με διάθεση για γιορτή.

Ντυθείτε ωραία, ετοιμαστείτε για good times και συναντήστε τους τα Σάββατα του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου στο Bacaro αλλά και σε πολλές άλλες live σκηνές της Αθήνας.

Θα χαρείτε που τους γνωρίσατε!

Bacaro τα Σάββατα 12/12, 19/12, 2/1, 16/1, 30/1,

Ginger Ale 15/12,

Belafonte 21/12,

City 27/12

Πηγή: i-live.gr

Σχόλια