Δημοπρασία κρασιών για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

0
8

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

wine-auction-arcturosTο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου 2009 (ωράριο λειτουργίας: 12.00 – 21.00), στο αγαπημένο οινικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, τον Χάρτη των Γεύσεων, θα δώσει το παρών όλος ο ελληνικός αμπελώνας και οι οινοπαραγωγοί του, καθώς και σημαντικές ελληνικές εταιρείες εισαγωγής οίνων με εκπροσώπηση των κυριότερων αμπελουργικών περιοχών της υφηλίου.

Περισσότεροι από 100 οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, μετατρέποντας την Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης σε μια απόλυτη «χώρα του κρασιού».

Από αυτή την ονειρική χώρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν η αρκούδα κι ο λύκος που αγαπούν τα σταφύλια και είναι τακτικοί επισκέπτες των ημιορεινών και ορεινών αμπελώνων.

Τιμητικά και εναρμονιζόμενος με το πνεύμα των γιορτινών ημερών, ο 7ος Χάρτης των Γεύσεων, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 18.30 αφιερώνει στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ την πρωτότυπη « δημοπρασία» Christmas Wine Plus Bazaar « Η σοδειά του 2000» .

Που σημαίνει ότι οι οινοποιοί που συμμετέχουν στην έκθεση, προσφέρουν σπάνιες φιάλες και συσκευασίες κρασιών τους, εσοδείας 2000, σε ειδικές τιμές.

Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ .

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ καλεί τους πολίτες να δοκιμάσουν τα εκλεκτά κρασιά και ν υποστηρίξουν με τον εν λόγω πρωτότυπο τρόπο, το έργο του για το περιβάλλον.

Πηγή: ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Σχόλια