Σκουπίδια: γέμισαν οι δρόμοι της Αθήνας

1
10

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

problems-garbages-athens1Τόνοι σκουπιδιών έχουν συσωρευτεί στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της απεργίας των εργαζομένων με συμβάσεις έργου στο τομέα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.

Το βασικό τους αίτημα είναι η μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Στο πλευρό των συμβασιούχων, βρίσκονται οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι θα πραγματοποιούν τετράωρες στάσεις εργασίας μέχρι τη Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Η απεργία των εργαζομένων την περασμένη βδομάδα, κρίθηκε από το δικαστήριο κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Ωστόσο, τα απορρίμματα παραμένουν στους δρόμους και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, έγινε αποκομιδή των απορριμμάτων μόνο στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, εν όψει των εκδηλώσεων για τη μνήμη του  Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι δεν γίνεται μέσα σε ένα 24ωρο να γίνει η αποκομιδή όλων των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα για κάθε ημέρα απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου, χρειάζονται δύο ημέρες αποκομιδής των απορριμμάτων, συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτα ειναι τα χαλια μας,καθε 3 μηνες απεργουν εκβιαζοντας την μονιμοποιηση τους, ποτε θα καταλαβουμε οτι δεν γινετε να δουλευουμε ολοι στο δημοσιο, και να δουλευουμε τον κοσμο.Ελεος πια βουλιαζουμε σαν χωρα,σαν περιβαλλον, σαν ανθρωποι!!

Comments are closed.