ΑΗΣ Πτολεμαΐδας: η νομαρχία Κοζάνης ζητά την διακοπή λειτουργίας του

1
11

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

nomarchy-kozani-dei-power-stationΟ νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα για τη λειτουργία του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Δακής υποστηρίζει ότι το τελευταίο διήμερο τα αιωρούμενα σωματίδια από τη λειτουργία του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια συναγερμού.

Η νομαρχία Κοζάνης ζητά από τη ΔΕΗ, να διακόψει τη λειτουργία του εν λόγω σταθμού και των ορυχείων, προκειμένου να μειωθεί η ρύπανση. Επίσης, θεωρεί αυθαίρετο το γεγονός ότι η επιχείρηση διέκοψε την κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Ακρινής – Κλείτου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κατά τη γνώμη μου κρίνω απαπαίτητο να δημιουργηθούν κέντρα ενημέρωσεις περιβαλλοντικών θεμάτων!Κύρια θέματα θα πρέπει να είναι η ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την οικολογία αλλά και διάφορα νέα και εξελίξεις πάνω σε αυτόν τον τομέα!Δυστηχώς στην Ελλάδα υστερούμε στον συγκεκριμένο τομέα.Ίσως με αυτόν τον τρόπο ενημέρωσης οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουμε και να καταλάβουμε τη σοβαρότητα του προβλήματος,ειδίκα άτομα τα οποία είναι κόντα στη δική μου ηλικία όπου είναι το μέλλον αυτής της χώρας!

Comments are closed.