Ηellas Energy: 780 εταιρείες εξοικονόμησαν ενέργεια αξίας €5.800.000

0
4

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

hellas-energy-system-reduce-electricity-billΣε μια εποχή που το κόστος λειτουργικότητας των εταιρειών γίνεται δυσβάσταχτο, η εταιρεία Ηellas Energy μέλος του ομίλου εταιρειών Mytilinelis, δίνει την ευκαιρία σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και μικρότερες εταιρείες να το μειώσουν, εγκαθιστώντας την συσκευή Ultra η οποία εξοικονομεί ενέργεια μέχρι και 27%, με άμεσες μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος.

Η συσκευή ULTRA, εξοικονομεί ενέργεια από το ηλεκτρικό ρεύμα, διατηρώντας την ένταση στην αρχική της τιμή και δεν επιτρέπει την αύξηση της. Βασίζεται στην αρχή ανάκτησης της χαμένης θερμικής ενεργείας. Και αυτό γιατί εξαφανίζει τον συντονισμό του περιστρεφόμενου ηλεκτρομαγνητικού κύματος με αποτέλεσμα την μείωση της αντίστασης κατά την ροή ηλεκτρόνιων. Θα λέγαμε ότι τον μη αγωγό τον κάνει αγωγό.

Για παράδειγμα, μια κατανάλωση εντάσεως 10Α και τάσεως 220 Volt, αν τροφοδοτηθεί με ρεύμα, θα αυξηθεί η ένταση της σε 11Α ως 12Α . Μετά την τοποθέτηση της συσκευής ULTRA, η ένταση παραμένει στα 10Α. Ο τρόπος με τον όποιο επιτυγχάνεται το παραπάνω φαινόμενο, είναι πρωτοποριακός και ανεξάρτητος από τον συμβατικό τρόπο της διόρθωσης του συννημητόνου.

Η εταιρεία Ηellas Energy έχει εγκαταστήσει επιτυχώς περισσότερα από 1.000 τέτοια συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το βασικότερο πλεονέκτημα της συσκευής, είναι ότι ενώ βελτιώνει το ρεύμα δεν επεμβαίνει στην τάση(v), δηλαδή δεν την μειώνει, αλλά αντίθετα μειώνει την ένταση(Α).

Επίσης εξοικονομεί ποσοστό ενεργείας από 13% έως 27%, πετυχαίνει εξοικονόμηση με σταθερή απόδοση τουλάχιστον για 20 χρόνια, Εγκαθίσταται εύκολα, εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, και εξουδετερώνει τα βλαβερά ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Παράλληλα είναι στατική συσκευή και δεν έχει επιπτώσεις σε άλλες συσκευές, δεν είναι ογκώδης, δεν επηρεάζεται από κρουστικά φορτία και επαναλειτουργεί χωρίς πρόβλημα μετά από διακοπή του ρεύματος.

Ανάλογη συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρότερες μονάδες και για οικιακή χρήση.

«Όταν η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, μας αφορά όλους και αποτελεί, πλέον, ένα βασικό μέρος της καθημερινότητας μας, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στα μέσα που μας δίνονται για να το πετύχουμε». Αυτό ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Hellas Energy, Δημήτρης Μυτιλινέλης, στην διάσκεψη Τύπου που έγινε για σκοπούς παρουσίασης του συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας Ultra.

Eνδεικτικά ο κ. Μυτιλινέλης ανέφερε ότι τους τελευταίους 10 μήνες, 780 εταιρείες προχώρησαν στην εγκατάσταση αυτού του συστήματος που είχε σαν αποτέλεσμα να εξοικονομήσουν, συνολικά πέραν των 5.800.000 ευρώ. «Αυτό το πόσο, δεν μπορεί, να μας αφήνει αδιάφορους», τόνισε ο ίδιος.

Επίσης αναφέρθηκε και στην ημερίδα ενημέρωσης που διοργάνωσε η εταιρεία και στην οποία συμμετείχαν πέραν των 250 επιχειρηματιών από Ελλάδα και Κύπρο, από την οποία εξήχθη το συμπέρασμα ότι στόχος των επιχειρηματιών είναι να βοηθήσουν στις προσπάθειες που γίνονται για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά αυτό που τους απασχολεί περισσότερο είναι πώς να μειώσουν το λειτουργικό κόστος της εταιρείας τους, σε μια περίοδο όπου λόγω ανταγωνισμού αλλά και της οικονομικής κρίσης, έχουν στενέψει τα περιθώρια.
Ο κ. Μυτιλινέλης ανέφερε ότι το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας Ultra διατίθεται σε ανταγωνιστική τιμή, ενώ μπορεί να γίνει απόσβεση του κόστους απο1 έως 3 χρόνια, ανάλογα με το είδος των καταναλωτριών συσκευών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα πλαίσια της συλλογικής προσπάθειας που πρέπει να κάνουμε όλοι μας για εξοικονόμηση ενέργειας με απώτερο στόχο να σώσουμε τον πλανήτη, αλλά και εμείς οι ίδιοι να ζούμε σε ένα υγιές περιβάλλον η εταιρεία Hellas Energy έχοντας στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού διένειμε πρόσφατα ενημερωτικό υλικό από ανακυκλώσιμο χαρτί στην πλατεία Συντάγματος.

Η εταιρεία προγραμματίζει και ανάλογη εκδήλωση ευαισθητοποίησης του κοινού και στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συσκευή Ultra μπορείτε να βρείτε μέσω της ιστοσελίδας www.hellas-energy.com

Ο όμιλος εταιρειών MYTILINELIS, ιδρύθηκε το 2005 στην Κύπρο με την δημιουργία των εταιρειών MAN DIGITAL και MAN-POS retail system και έχει συμβάλει δυναμικά στην αυτοματοποίηση μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων, ενώ κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις σε πωλήσεις προϊόντων επεξεργασίας και καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και κερμάτων στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Επίσης, μεγάλη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας εξάγονται σε χώρες της Ευρώπης όπως, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Ρουμανία, Βουλγαρία και άλλες χώρες.

Το 2008 ιδρύει στην Αθήνα την εταιρεία Hellas-Energy.

Η Εταιρεία διαθέτει ευρύτατη γκάμα προϊόντων και λύσεων στους παρακάτω τομείς: Εξοικονόμηση ενέργειας, Φυσική ασφάλεια, Ηλεκτρονική ασφάλεια, Συστήματα κλειδώματος θυρών & θησαυροφυλακίων, Διαχείριση χρήματος και Προστασίας αξιών εκτός ελεγχόμενου περιβάλλοντος.

Σχόλια