Κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα Carrefour Μαρινόπουλος

0
63

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

recycling-centers-carrefour-marinopoulosΔώδεκα ολοκληρωμένα κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης λειτουργεί η Carrefour Μαρινόπουλος σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της προσπάθειας του ομίλου για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στα κέντρα  ανταποδοτικής ανακύκλωσης της Carrefour Μαρινόπουλος συλλέγονται πλαστικά μπουκάλια, γυάλινες φιάλες, μεταλλικά κουτιά, χάρτινες συσκευασίες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, κινητά τηλέφωνα και μπαταρίες.

Η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή του κοινού είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου οι πελάτες των καταστημάτων του ομίλου ανακύκλωσαν συνολικά 7.718.823 συσκευασίες, που αντιστοιχούν σε 440.233 κιλά συσκευασιών.

Από την ανακύκλωση ανακτήθηκαν 86.172,30 κιλά πλαστικού, 39.321 κιλά αλουμινίου, 154.679 κιλά λευκοσιδήρου και 160.061 κιλά γυαλιού.

Παράλληλα με στόχο την ενημέρωση και την κινητοποίηση του κοινού, η Carreefour Μαρινόπουλος,  αναπτύσσει διαρκώς περιβαλλοντικά προγράμματα και ενέργειες.

Σε αυτό το πλαίσιο ο όμιλος συμμετέχει στη Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων 2-14 Νοεμβρίου, ενώ διοργανώνει πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, εκπαιδευτικά προγράμματα και παιχνίδια ανακύκλωσης, προσφέροντας πλούσια δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος τηλ. 210 9893957

Σχόλια