Φυσικό Αέριο: έκπτωση 50% στα τέλη σύνδεσης

0
12

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

natural-gas-price-connection-reducesΝέες οικονομικές προσφορές κάνει η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ το χειμώνα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές άμεσης σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου να έχουν σημαντικές εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όσοι βρίσκονται πάνω σε ενεργοποιημένο δίκτυο φυσικού αερίου και ενδιαφέρονται για κεντρική θέρμανση πολυκατοικίας ή και για αυτόνομη θέρμανση ή επαγγελματική χρήση θα πληρώσουν μόνο τα μισά τέλη σύνδεσης.

Σε ό,τι αφορά την αυτόνομη θέρμανση προϋποτίθεται ότι οι αυτονομίες υπερβαίνουν τις 4 συνδέσεις μεμονωμένων διαμερισμάτων, ενώ η προσφορά ισχύει για τους επαγγελματίες με ετήσια κατανάλωση άνω των 5.500 κ.μ..

Πρόκειται για έκπτωση 50% στην αρχική τιμή, που αποφέρει κέρδος ως και 375 ευρώ για μια πολυκατοικία και έως 262 ευρώ για κάθε διαμέρισμα ή για μικρή επαγγελματική χρήση.

Επιπλέον, παρέχεται έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης σε κτίρια με κεντρικές θερμάνσεις με συνολική εγκατεστημένη ισχύ μεγαλύτερη των 250.000 kcal/h.

Έκπτωση 100% προσφέρεται και για τα τέλη σύνδεσης πρόσθετου μετρητή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε κτίρια με υφιστάμενη παροχή φυσικού αερίου.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για προσθήκη νέων μετρητών, αλλά και για επαύξηση αιτούμενου φορτίου για πρόσθετη χρήση ζεστού νερού σε υφιστάμενους μετρητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 1133 ή να επισκεφθούν το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της ΕΠΑ Αττικής ή ένα από τα καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρείας και άμεσα να λάβουν οποιαδήποτε διευκρίνιση και να ενημερωθούν για την ύπαρξη ενεργοποιημένου δικτύου στην περιοχή τους.

Το δίκτυο φυσικού αερίου επεκτείνεται καθημερινά και ήδη περισσότερα από 200.000 νοικοκυριά και περίπου 5.300 επαγγελματίες στην Αττική έχουν συνδεθεί με το δίκτυο απολαμβάνοντας την οικονομία, την ασφάλεια και την ευκολία στη χρήση που προσφέρει το φυσικό αέριο.

Πηγή: i-live.gr

Σχόλια