Συναυλία για το περιβάλλον στο Ζάππειο

0
6

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

concert-environment-zappioΣυναυλία για το περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο τη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, για την ευαισθητοποίηση των νέων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

Μπορεί η Κοπεγχάγη να βρίσκεται πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας, όμως στην πρωτεύουσα της Δανίας η παγκόσμια κοινότητα καλείται να λάβει το Δεκέμβριο κρίσιμες περιβαλλοντικές αποφάσεις για το μέλλον του πλανήτη στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ.

Στην εν λόγω συναυλία θα συμμετέχουν οι Made in Greece, ο Κωστής Μαραβέγιας καθώς και το δανέζικο συγκρότημα Grand Αvenue.

Η πρεσβεία της Δανίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το ΣΚΑΙ θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους νέους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο πρέσβης της Δανίας Τομ Νόρινγκ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «μιλάμε για το μέλλον του πλανήτη. Μιλάμε για το μέλλον των παιδιών μας. Και ποιος είναι πιο αρμόδιος να μιλήσει γι” αυτό από τους ίδιους τους νέους. Τα παιδία και οι νέοι πρέπει να μπουν στο παιχνίδι. Πρέπει να γίνουν μέρος της συζήτησης γιατί είναι το μέλλον τους που διακυβεύεται».

Σχόλια