Ο Moby στηρίζει την εκστρατεία για τη κλιματική αλλαγή

0
1

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

moby-backs-eu-effort-climate-changeΗ Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνεργασία με το μουσικό κανάλι MTV ξεκίνησε εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη κλιματική αλλαγή, στο πλαίσιο της οποίας θα διοργανωθούν πολλές μουσικές συναυλίες και άλλα events, από τώρα και μέχρι το Δεκέμβριο που θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις στη Σύνοδο Κορυφής στη Κοπεγχάγη.

Ο γνωστός τραγουδιστής Moby ήδη έδωσε μια συναυλία στη Στοκχόλμη.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι είναι σημαντικό να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος απέναντι στη κλιματική αλλαγή και να βρεθούν άμεσα λύσεις για την αντιμετώπιση της.

Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει περισσότεροι καλλιτέχνες να πάρουν πρωτοβουλία και να αναμιχθούν στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για το εν λόγω φαινόμενο.

Καταπολεμώντας τη κλιματική αλλαγή θα είναι το σημαντικότερο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε, για να έχουμε τη πολυτέλεια να μπορέσουμε να λύσουμε και διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν το πλανήτη, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η εν λόγω εκστρατεία στοχεύει να ευαισθητοποιήσει ανθρώπους ηλικίας από 15 έως 34 ετών. Η ΕΕ θέλει να πετύχει την υποστήριξη από το συγκεκριμένο τμήμα του πληθυσμού, καθώς πιστεύει ότι η νέα γενιά είναι το κλειδί του μέλλοντος για το πλανήτη.

Για το econews.gr Λίντα Σπυρέλη

Σχόλια