Τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών κατακλύζουν την Αμαλιάδα

0
5

Περιβάλλον-Ενέργεια-Οικολογία.

garbages-town-amaliadaΟι πολίτες της Αμαλιάδας είναι αγανακτισμένοι καθώς αντικρίζουν το τεράστιο όγκο σκουπιδιών που βρίσκεται σε κάθε σημείο της πόλης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Ηλείας «Πρώτη».

Οι κάδοι απορριμμάτων έχουν «ξεχειλίσει» από τα σκουπίδια και η δυσοσμία είναι έντονη, κυρίως αυτή την περίοδο όπου οι θερμοκρασίες παραμένουν ακόμα υψηλές.

Η εικόνα που επικρατεί μέσα στη πόλη είναι πολύ άσχημη καθώς υπάρχουν σκουπίδια ακόμα και στους κάδους ανακύκλωσης που έχουν τοποθετηθεί, δήλωσε μια αγανακτισμένη κάτοικος στην εφημερίδα «Πρώτη».

Ο αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Μαυρίκιος αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε, ότι υπάρχουν πολλά σκουπίδια στη πόλη, όμως η δημοτική αρχή έχει πολλά απορριμματοφόρα που καθημερινά προχωρούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Επίσης τρεις φορές την εβδομάδα ειδικά απορριμματοφόρα συγκεντρώνουν τα υλικά από τους κάδους ανακύκλωσης, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο κος Μαυρίκιος τόνισε ότι θα πρέπει και οι πολίτες να διευκολύνουν το έργο του Δήμου και να τοποθετούν νωρίς τη νύχτα τα σκουπίδια στους κάδους των απορριμμάτων, έτσι ώστε το πρωί να τα μαζεύουν τα απορριμματοφόρα και να μην συγκεντρώνεται όλος αυτός ο όγκος.

Σχόλια