Ανταποδοτική Ανακύκλωση στην Αθήνα

1
17

recycling-reward-athens1H Ανταποδοτική Ανακύκλωση – το πρωτοπόρο εγκεκριμένο σύστημα από το ΥΠΕΧΩΔΕ – επεκτείνεται διαρκώς με την εγκατάσταση νέων ολοκληρωμένων κέντρων ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Η υψηλή επισκεψιμότητα τους με 1000 άτομα ημερησίως, που ανακυκλώνουν κατά μέσο όρο 6000 συσκευασίες, καταδεικνύει ότι διαμορφώνεται σταδιακά μια νέα αντίληψη για την προστασία του περιβάλλοντος στους πολίτες.

Με την αρωγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την συνεισφορά της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υπάρχει αισιοδοξία ότι όλοι θα συνειδητοποιήσουν πως η ανακύκλωση δεν είναι πολυτέλεια αλλά τρόπος ζωής.

Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Μια Μεγάλη Γιορτή, ανοιχτή πρόσκληση στις συνειδήσεις των καταναλωτών για την Ανακύκλωση πλαστικών, γυάλινων, μεταλλικών και άλλων συσκευασιών, στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματά της, οργανώνει η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, με σημαντικά έπαθλα για όλους τους συμμετέχοντες.

Το εθνικό σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, με την ουσιαστική υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και της Carrefour Μαρινόπουλος προσκαλεί όλους σε μια «Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» το Σάββατο 27 Ιουνίου 2009, 1.003.00 μμ.

Η Μεγάλη Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι.

Μια μοναδική συναυλία με τους αγαπημένους C:REAL, αφιερωμένη στις «πράσινες συνειδήσεις», ένας Μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης συσκευασιών με σημαντικά έπαθλα και πολλά happenings θα πλημμυρίσουν με καλοκαιρινή διάθεση μικρούς και μεγάλους φίλους, δίνοντας ανάσα ζωής στο περιβάλλον.

Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ αποτελεί το νέο Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών, εγκεκριμένο από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ως εθνικό σύστημα ανακύκλωσης.

Το εθνικό σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ αναπτύσσεται με την τοποθέτηση και λειτουργία Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανακύκλωσης, με την ενεργή συμμετοχή τόσο των επιχειρήσεων όσο και των Δήμων της χώρας.

Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ υλοποιεί σημαντικές ενέργειες, με στόχο την επίτευξη της μέγιστης συμμετοχής των καταναλωτών στη διαδικασία της Ανακύκλωσης με σημαντικά έπαθλα, καθώς και την ανάδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των επιχειρήσεων που ενισχύουν τέτοιες δράσεις, δράσεις από τις οποίες όλοι κερδίζουν!

Το Περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, ελάτε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. kala dn mporeite na grapsete swstes eidhseis? Pou 8a Broume ta kentra antapodotikhs anakuklwshs sthn A8hna dn mporeite na grapsete?
    Suggnwmh gia ton tropo pou sas milaw. An mporeite steilte mou mia apanthsh gia to pou akriBws Briskontai auta ta shmeia

Comments are closed.