Φωτοβολταϊκά συστήματα από την Exel Group

0
40

Περιβάλλον-Ενέργεια-Οικολογία.

photovoltaic-exel-group Νέο όνομα

Η ΕΞΕΛ ΜΑΚ ΜΕΤΑΛ έγινε γνωστή τα τελευταία τριάντα χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια αξιόπιστη βιομηχανία παραγωγής ποιοτικών προϊόντων χάλυβα. Η ΕΞΕΛ ΜΑΚ ΜΕΤΑΛ μετονομάστηκε σε Exel Group.

Το νέο όνομα σημαίνει νέα προϊόντα, νέα δυναμική και νέες δυνατότητες για να συνεχίσει η εταιρεία να διαπρέπει σε ποιότητα προϊόντων και ικανοποίηση πελατών.

Νέα Προϊόντα

Η Exel group επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με την κατασκευή μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής Φωτοβολταϊκών Πλαισίων, ετήσιας παραγωγικής δυναμικότητας 70 MW.

Η πρώτη σειρά των φωτοβολταϊκών πλαισίων της Exel group είναι η ESP series 60 που συνδυάζει υψηλές αποδόσεις και εγγυήσεις αντίστοιχες των μεγαλύτερων στην διεθνή αγορά.

Συνεχίζοντας να επενδύει σημαντικά ποσά στο διευρυμένο της τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης για τον σχεδιασμό νέων προϊόντων και την βελτίωση των υπαρχόντων, η Exel group σχεδίασε και κατασκεύασε ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν: Την πιστοποιημένη και πατενταρισμένη βάση στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων Exel-G1, η οποία ήδη προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στους ειδικούς του κλάδου.

Νέα Δυναμική

Η ΕΞΕΛ ΜΑΚ ΜΕΤΑΛ ιδρύθηκε το 1978 με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή παραγωγικού εξοπλισμού για την βιομηχανία άρδευσης. Σήμερα, η Exel Group παίρνει τη θέση της στην εγχώρια και διεθνή αγορά ως παραγωγός πιστοποιημένων και ποιοτικών προϊόντων χάλυβα και ως κατασκευαστής και προμηθευτής εξελιγμένων και καινοτόμων λύσεων στον κλάδο των φωτοβολταϊκών συστημάτων.


Σχόλια