Τρίκαλα Κορινθίας: Ξενώνας Λεβάντα

0
617
trikala-korinthias-levanta-rooms

Επισκεφτήκαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τον ξενώνα Λεβάντα στη Μεσαία Συνοικία των Τρικάλων Ορεινής Κορινθίας. Μείναμε έκθαμβοι!
Σε μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, σε μια περιοχή φυσικού κάλλους και βιοποικιλότητας, η συντακτική ομάδα της Newslink Hellas διανυκτέρευσε στον ξενώνα Λεβάντα.
Ότι είχαμε ευχηθεί πριν την απόδραση μας έγινε πραγματικότητα. Το πρωί μας περίμενε παραδοσιακό καρβέλι ψωμί , μαρμελάδες , τυριά , αλλαντικά , φρέσκος χυμός και καταπληκτικός καφές.
Αφού απολαύσαμε το πρωινό μας, περιηγηθήκαμε στις καταπράσινες διαδρομές της Ορεινής Κορινθίας. Επισκεφτήκαμε τη λίμνη Δόξα, το μοναστήρι του Αγίου Βλασίου και καταλήξαμε στην ταβέρνα Αγνάντι, του κυρίου Γιώργου και της κυρίας Κικής, όπου δοκιμάσαμε μαγευτικά παϊδάκια και σπέσιαλ σαλάτα.
Στην επιστροφή μας στη Λεβάντα μας περίμενε η κυρία Λία , η οποία μας έδωσε πρόσβαση στο wireless internet του Ξενώνα και λιώσαμε στο surfing και στο blogging.
Τέλος , θα σας πω το εξής: η απόλαυση συνεχίστηκε στα στρώματα κοκοφοίνικα.
Σας ευχόμαστε να καταφέρετε να περάσετε και εσείς την εμπειρία μας στα Τρίκαλα Κορινθίας, τα οποία είναι ιδανικά και για οικογένεια, προσφέροντας πλήρη γκάμα δραστηριοτήτων για ένα αξέχαστο τριήμερό.
Τηλέφωνο κυρίας Λίας από Λεβάντα: 6973 056 191
Για περισσότερες πληροφορίες : www.levanta.gr

Σχόλια