2ο Συνέδριο για τη Διαχείριση Περιβάλλοντος

0
12

Περιβάλλον- Ενέργεια- Οικολογία.

confernce-for-environment

To 2ο Συνέδριο για τη Διαχείριση Περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο, από τις 21 έως 26 Ιουνίου, με τίτλο « Διαχείριση, Μηχανική, Σχεδιασμός και Οικονομική Περιβάλλοντος».

Η διάσκεψη τελείται υπό την αιγίδα του ΥΠΕΧΩΔΕ,  και το συνέδριο διοργανώνεται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΙ  Δ. Μακεδονίας, το τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, το τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Π.Θ., το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ.

Η διάσκεψη έχει σαν στόχο την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ διαφορετικών ομάδων της επιστημονικής κοινότητας με τα τρέχοντα ζητήματα στη περιβαλλοντική επιστήμη, στην εφαρμοσμένη μηχανική και στη διαχείριση.

Η οργανωτική επιτροπή βρίσκεται σε επαφή με τα διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπου θα δημοσιευθούν επιλεγμένα άρθρα από τη διάσκεψη. Οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τα σχετικά ζητήματα.

Όλοι οι επαγγελματίες, ερευνητές, περιβαλλοντολόγοι και πολιτικοί που ενδιαφέρονται για να πάρουν μέρος, καλούνται να παρουσιάσουν το υλικό τους που αφορούν τα θέματα της διάσκεψης και να το αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πηγή: http://www.cemepe.prd.uth.gr/

Σχόλια