Υβριδικό Piaggio MP3

1
51
hybrid-piaggio-mp3

Πριν λίγους μήνες η Piaggio είχε πάρει δάνειο ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με σκοπό να ξεκινήσει την παραγωγή υβριδικών μοντέλων. Μάλιστα πρίν λίγες μέρες, o γενικός διευθυντής της Piaggio, Paolo Timoni, είχε ανακοινώσει σε τηλεοπτική εκπομπή, οτί το υβριδικό μοντέλο του Piaggio MP3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο τετράμηνο του 2010 στην Αμερική.

Το MP3 διαθέτει βενζινοκινητήρα 150cc καθώς και ηλεκτροκινητήρα οι οποίοι λειτουργούν παράλληλα, ενώ είναι σε θέση να κινηθεί μόνο με ηλεκτρισμό για τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα. Επίσης, η ενέργεια που χάνεται στο φρενάρισμα, χρησιμοποιείται για να φορτιστεί η μπαταρία λιθίου ιόντων, η οποία χρειάζεται περίπου 3 με 4 ώρες φόρτισης. Η κατανάλωση καυσίμων του τρίκυκλου αγγίζει τα 60 χιλιόμετρα ανά λίτρο.

Μάλιστα ο οδήγος θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις υβριδικές ρυθμίσεις, μία εκ των οποίων ανεβάζει τις επιδόσεις του scooter κατά 85%.

Όσον αφορά την τιμή του, υπολογίζεται να φτάνει τα 9000$.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΛΟ ΤΟ ΜP3 ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΙΣ
    ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 9000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟΝ Η ΕΞΕΛΗΞΗ.
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ η ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΟΠΩΣ
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Comments are closed.