Η Zero οργανώνει αγώνα αντοχής 24 ωρών με ηλεκτροκίνητες μηχανές

0
34
zero-hosts-24-hours-endurance-race.jpg

Aγώνα αντοχής 24 ωρών με ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες οργανώνει η Zero. To νέο event θα πραγματοποιηθεί στον San Jose, στην πίστα 4008ΜΧ, στις 4 Απριλίου και οι εγγραφές είναι ανοιχτές για όλους και εντελώς δωρεάν. Οι συμμετέχοντες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20 Μαρτίου. Όσον αφορά τα έπαθλα, όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν κάποιο βραβείο, αλλά μόνο οι τρεις πρώτοι θα πάρουν κάτι μεγάλης αξίας, χωρίς να έχει ανακοινώσει η Zero κάτι συγκεκριμένο.

Μάλιστα η Zero σκοπεύει να κάνει μια προσφορά σε όσους δεν έχουν ηλεκτροκίνητη μηχανή, αλλά ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον αγώνα, χώρις να έχει διευκρινηση ποιά ακριβώς θα είναι αυτή η προσφορά. Αυτο που ξέρουμε είναι οτι η Zero επιστρέφει 745$ σε όποιον αγοράσει τώρα μια μηχανή Zero X.

H Zero X Motorcycle είναι μια ηλεκτροκίνητη μηχανή η οποία έχει μηδενικές εκπομπές ρυπών και είναι εντελώς αθόρυβη. Ζυγίζει μόλις 63 κιλά καθώς για την παραγωγή της χρησιμοποιήθηκε αλουμίνιο το οποίο είναι πανάλαφρο. Παράλληλα διαθέτει μπαταρία λιθίου, η οποία είναι ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον.

Σχόλια