Υβριδικά Altima για το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης

0
15

Ειδήσεις Τεχνολογία:

nypd-uses-nissan-altima-hybrid

Σαράντα υβριδικά Nissan Altima πρόκειται να χρησιμοποιήσει το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Τα 40 αυτά υβριδικά αυτοκίνητα είναι μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος που συνολικά κόστισε 870.000 ευρώ και πρόκειται να βγούνε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Δεκαοχτώ από τα σαράντα περιπολικά δεν θα φέρουν τα διακριτικά της αστυνομίας, ενώ δύο από αυτά θα χρησιμοποιηθούν ως ταξί κυρίως για παρακολούθηση.

Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης είναι Ford Crown Victoria και Chevy Impalas. Και τα δύο μοντέλα καταναλώνουν περίπου την διπλάσια βενζίνη από το Altima, πράγμα που το κάνει αρκετά οικονομικό. Άλλωστε η οικονομία στην βενζίνη και το γεγονός οτι είναι αρκετά ευρύχωρο, είναι οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν στην επιλογή του Altima.

To Altima χρησιμοποιεί ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο το οποίο είναι ένας συνδυασμός ηλεκτροκινητήρα και βενζινοκινητήρα και έχει σχεδιαστεί από την Toyota. Σίγουρα αποτελεί μια επιλογή αρκετά φιλική προς το περιβάλλον και το μονο που απομένει είναι να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του αστυνομικού τμήματος.

Σχόλια