Και το φυσικό αέριο Αττικής δενδροφυτεύει!

0
8

reforestation-paneio-oros1Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2009 η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. οργάνωσε δενδροφύτευση στο Πάνειο Όρος, στα Καλύβια Αττικής σε συνεργασία με την εταιρεία Plant-a-Tree. Η δράση υλοποιήθηκε ως συνέχεια της απόφασης της εταιρείας τα φετινά Χριστούγεννα να κάνει ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δώρο στους συνεργάτες της.

Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό που τους ενημέρωνε ότι η ΕΠΑ Αττικής αγόρασε για λογαριασμό τους ένα δένδρο συμμετέχοντας κατά αυτό τον τρόπο στην
μεγάλη δενδροφύτευση της εταιρείας.

Στη δράση συμμετείχαν στελέχη της Εταιρείας παροχής αερίου Αττικής και οι οικογένειές τους, καθώς και μέλη της οργανώτριας και εθελοντικής ομάδας της Plant-a-Tree.gr και του Δήμου Καλυβίων.

Με την βοήθεια της Plant-a-Tree.gr, οι εθελοντές-εργαζόμενοι της ΕΠΑ Αττικής φύτεψαν 500 δενδρύλλια Χαλεπίου Πεύκης, Κυπαρισσίου, Σπάρτου και Χαρουπιάς στο Πάνειο Όρος στην περιοχή των Καλυβίων που πρόσφατα επλήγη από πυρκαγιά.

Η περιοχή αυτή έχει υποστεί σημαντική οικολογική υποβάθμιση καθώς έχει πληγεί επανειλημμένα από πυρκαγιές, με την πιο πρόσφατη να λαμβάνει
χώρα το καλοκαίρι του 2007.

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Διεύθυνσης Αναδάσωσης Περιφέρειας Αττικής και τη βοήθεια του Δήμου Καλυβίων.

Σχόλια