Προβάλλοντας και Βραβεύοντας το Βιολογικό Ελαιόλαδο.

0
2
Ημερίδες - Συνέδρια - Σεμινάρια

Η ΔΗΩ – Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, με τη χορηγία και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης (Γενική Γραμματεία Εμπορίου), κατά τη διάρκεια του ECOFESTIVAL 2006 – 9ης Έκθεσης Βιολογικών Προϊόντων, διοργανώνει, διαγωνισμό συσκευασίας για το βιολογικό ελαιόλαδο.Οι προϋποθέσεις και η διαδικασία:
1. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της Έκθεσης, θα παρουσιαστούν όσες φιάλες εξαιρετικού παρθένου ελληνικού βιολογικού ελαιολάδου συγκεντρωθούν, είτε προορίζονται και διακινούνται στην εγχώρια, είτε στην ξένη αγορά.

2. Στο χώρο όπου θα εκτεθούν οι φιάλες, θα στηθούν δύο κάλπες, για τους επισκέπτες της Έκθεσης και τους ειδικούς, οι οποίες θα μας δώσουν και το αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι η επιλογή τα τριών (3) ωραιότερων ελαιολάδων φιαλών (συσκευασιών).

3. Τα κριτήρια αξιολόγησης θα είναι κυρίως αισθητικά και χρηστικά (καλύτερος σχεδιασμός, ωραιότερη και πιο κατατοπιστική ετικέτα, καινοτομία στη συνολική παρουσίαση, φόρμα, κράτημα, χρώματα, ποιότητα υλικών κλπ).

4. Οι τρεις συσκευασίες που θα ξεχωρίσουν θα βραβευτούν: 1ο βραβείο 1.000 ευρώ, 2ο βραβείο 600 ευρώ, 3ο βραβείο 300 ευρώ.

5. Οι φιάλες που θα συγκεντρωθούν δεν θα επιστραφούν. Θα προσφερθούν σε κοινωφελές ίδρυμα, όπου παρέχεται μαζική εστίαση (νοσοκομείο, παιδικός σταθμός).

Καλούμε όλους όσους, παράγουν και τυποποιούν σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΟΚ) 2092/91, βιολογικό ελαιόλαδο (μεμονωμένοι παραγωγοί, συνεταιρισμοί, μεταποιητές) και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία να αποστείλουν τρεις (3) φιάλες έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, στα γραφεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διεύθυνση Ανάπτυξης & Επικοινωνίας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 38 – 104 33 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210 8224384 – Fax: 210 8848164
www.dionet.gr

Σχόλια